Etterisolering i Oslo og Viken

Etterisolering med blåseull

En av de beste invensteringene som kan gjøres; Vi i isolasjonsteknikk AS har spesialisert oss på etterisolering ved innblåsing av isolasjon i gulv, vegger og tak.

Isoleringen foregår ved at man blåser inn Glava blåseull i konstruksjonenes hulrom ved bruk av spesialmaskiner. Isolering ved hjelp av innblåsingsteknikken er en rask og effektiv måte å isolere boliger. En av fordelene ved denne type isolering er at du slipper å rive ned panelet på boligen din. Isolasjonsarbeidet gir lite besvær for beboerne i boligen.

etterisolering bedre energistandard

Etterisolering er en utgift som blir spart inn etter få år

Skal du uansett bytte ut gammel panel, er i hvert fall etterisolering med Glava noe som burde prioriteres. Har du et litt eldre gjennomsnitlig hus fra 80-tallet kan rimelig etterisolering spare deg for over 500 kroner måneden i strømutgifter med dagens strømpriser (mindre på sommeren og mer på vinteren åpenbart).

Dette er fordi resultatet av etterisolering er betraktelig lavere kostander med oppvarming og bedre bokomfort. Erfaring viser at kostnadene ved etterisolering blir innspart i løpet av tre til fem år.

etterisolering med glava

Hvordan finne ut om man burde etterisolere?

En god indikator generelt kan være at boligen holder dårlig på varmen og at kaldt vær ute fort kryper inn. Når boligen ble bygget er uansett en av de beste indikatorene

  • Bygget før 1955? Da er det en god sjanse for at du ikke har noe isolasjon i det hele tatt, og det du eventuelt har må byttes
  • Bygget etter 1955? Da har du nok mineralull som isolasjon, og alt for lite av det i forhold til dagens krav
  • Bygget på 70-80-90-tallet? Da har du sansynligvis mellom 10 og 20 cm tykkelse på isolasjon, som er betraktelig mindre enn dagens krav.

Energirådgivning støttet av Enova kan være noe å tenke på hvis du ønsker å forbedre boligens energistandard generelt

 

loft som burde etterisoleres

Vi utfører isolering og etterisolering av:

  • Tak
  • Loft
  • Vegg
  • Gulv
  • Kjeller
isoler med glava isolasjon