Isolering i Oslo og Viken

Isolering kan spare deg for mye penger

Vi i isolasjonsteknikk AS har spesialisert oss på isolering ved innblåsing av isolasjon.

De fleste kundene vi er ute hos blir overrasket over hvor store utslag selv små og rimelige tiltak som tetting rundt vinduer og enkel loftsisolasjon kan gi. Dette gjelder nå mer en noen gang da vi her på østlandet har strømpriser vi aldri har sett maken til.

isolering oslo viken

Spar over 3000 kWh strøm i året

Som e24.no så fint sa det for noen år siden: «Har du et hus fra 80-tallet eller eldre, er det å la være å etterisolere et kaldloft som å la være å bøye seg ned for å plukke opp tusenlapper på fortauet.»

Som eksempel er det ingen energisparende tiltak som er i nærheten av det å etterisolere et loft.

Seniorforsker Trond Bøhlerengen ved SINTEF Byggforsk kan fortelle at en typisk enebolig på 96 kvadratmeter sparer årlig 3070 kWh ved å øke isolasjonen på loftet fra 10 til 30 centimeter. Når strømprisene da danser rundt 10 kroner per kWh på østlandet i august 2022 er det lett å se for seg hvorfor isolasjon sparer penger.

spare kwh med isolasjon

Isolering er god økonomi for bedrifter og private huseiere

Innblåsing av isolasjon er god økonomi både for små og store entreprenører og private huseiere. Glava blåseull kan benyttes i alle husets konstruksjoner. Vår leverandør av isolasjon er Glava, vi kan dermed garantere at du får en kvalitetsvare. Vi har primært østlandet som arbeidsområde, men utfører også oppdrag ellers i landet.

Ved etterisolering av ytterveggene og taket kan du gå en varmere, billigere vinter i møte.

Jo eldre huset ditt er, jo mer vil du antagelig ha å hente på å etterisolere veggene og isolere tak. Isoleringen kan gjøres både utenfra og innenfra, men de fleste anbefaler utenfra, både fordi det bygningsteknisk er en god løsning, og fordi det da er lettere å gjøre jobben samtidig som huset fortsatt er beboelig. Om du velger å blåseisolere taket unngår du at store deler av varmen i huset lekker igjennom takkonstruksjonen, som igjen fører til energieffektivitet og penger spart i oppvarming.

behold varmen med isolering av huset

Vi utfører isolering og etterisolering av:

  • Tak
  • Loft
  • Vegg
  • Gulv
  • Kjeller
isoler med glava isolasjon